fbpx

24/7 Support

FREE Case Evaluation

24/7 Support 404-662-2279

Formular za Kontakt

Nazovite 404-662-2279 ili ispunite obrazac ispod za besplatne konsultacije/bez ikakve naknade.

  Covid-19 Update: Nudimo otvorene konsultacije putem telefona , itd.

  Vrhunske Presude I Nagodbe

  $500,000

  Motocikl saobracajne nesrece

  $5,750,000

  Motocikl saobracajne nesrece

  $2,772,532

  Motocikl saobracajne nesrece

  $4,325,000

  Motocikl saobracajne nesrece

  $11,000,000

  Motocikl saobracajne nesrece

  $650,000

  Motocikl saobracajne nesrece

  $700,000

  Motocikl saobracajne nesrece

  $450,000

  Motocikl saobracajne nesrece

  $571,498

  Motocikl saobracajne nesrece

  $900,000

  Motocikl saobracajne nesrece

  PRAVNO PRIZNANJE

  Nagrade i Certifikacije

  Podrucja

  Podrucja Prakse

  Ako ste kojim slucajem u nesreci pretrpjeli tjelesne povrede advokat Atlante Kaine Law je spreman boriti se za vasa prava. Nas tim ima vise od 20 godina advokatskog iskustva u pruzanju pomoci zrtvama nesrece. Kao rezultat toga, imamo duboko razmijevanje i znanje kako dobiti odstetu za klijente koji su povrijedeni.

  • Automobilske Nesrece

   Automobilske nezgode se dogadaju svakog dana u Atlanti i sirom Georgie. Mnoge od ovih nesreca uzrokuju veoma ozbiljne ozljede vozacima I suvozacima/putnicima. U slucaju ako je nepaznja drugog vozaca/stranke prouzrokovala saobracajnu nesrecu usljed koji ste povrijedeni vi ili vasi voljeni , iskusni advokat - Kaine Law vam moze pomoci.

  • Motocikl saobracajne nesrece

   Svi znamo da je voznja motociklom veoma opasna, I da je rizik stalno prisutan. Vozaci motocikla trpe katastrofalne povrede, poput trauma glave I kraljeznice.Manje poznata cinjenica je da je za mnoge nesrece izmedu motocikla i putnickog vozila kriv drugi vozac ; a ne motociklista.

  • Automobilska steta

   Steta na vozilu (PD) odnosi se na bilo koju stetu (imovinsku) pretrpljenu usljed automobilske nesrece. Ako ste ucestovali u saobracanoj nesreci vase vozilo ce najvjerovatnije prestavljati najveci dio Claim-a(PD) medutim trebali bi da znate i da imate pravo na nadoknadu I drugih predmeta ostecenih u nesreci.

  • Smrt izazvana nemarom

   Advokati -Kaine Law u Atlanti mogu pomoci vama ili vasoj porodici ako ste nedavno izgubili nekog svog voljenog zbog necijeg nemara. Iskusni i predani advokati vjeruju u borbu za prava svakoga ko izgubi voljenu osobu zbog neopreznosti druge osobe.

  O nama

  Iskusni advokat za prometne nesrece u Atlanti. Personalizirana pravna pomoc od strane agresivnog advokata za prometne nesrece

  Mnoge pravne kompanije su u svaka doba spremne preuzeti i zastupati slucajeve automobilskih nesreca, ali im mozda nedostaje iskustva, znanja I vjestine da bi klijentima pruzili sve potrebne instrukcije koje zasluzuju. Kaine Law fokusira se na posebnu pomoc zrtvama automobilskih nesreca. Takode smo iskusni u slucajevima s klijentima koji su ozlijedeni u napadu psa, ostecenja usljed pada na poslu ,nesrece na brodu, nezgode zbog neispravnog proizvoda , itd. Kao rezultat toga veoma smo razumni i u svakom slucaju mozemo vam pomoci da ishod vaseg slucaja bude uspjesan uprkos vasim pretrpljenim povredama.

  Veoma smo strpljivi saslusati vasu pricu

  Zasto ste povrijedeni? Kako se dogodila nesreca? U slucaju da vas mi zastupamo , advokat ce vam uvijek biti dostupan ne samo pomocnik koji je zaduzen za vas slucaj.

  Procjena vaseg slucaja

  Pazljivo pregledamo vas slucaj, procijenimo I na osnovu toga vam dajemo povratne profesionalane informacije.

  Podnoselje zahtjeva

  Kao zrtva saobracajne nesrece, posljednja stvar o kojoj biste trebali da razmisljate je kako podnijeti zahtjev. Mi strucno prestavljamo vas slucaj od pocetka do kraja dozvoljavajuci vam da maximizirate vrijednost vaseg slucaja.

  Nas Kolektiv

  Advokati

  Kako vas možemo podržati?

  Svi iz Kaine Law - od naših visoko kvalificiranih pravnika do našeg posvećenog osoblja - spremni su vam poslužiti. Svjesni smo da auto nesreće mogu uzrokovati ozbiljne ozljede koje mogu utjecati na svaki aspekt vašeg života. Ako ste žrtva saobraćajne nesreće, želimo da budemo vaš glas.

  REQUEST CONSULTATION

  Kontakt

  Kontaktirajete nas

  Kontaktirajte nas za legalnu pomoc u slucaju saobracajne nesrece: Ponekad ne mozete mnogo uciniti da sprijecite nesrecu ali mozete poduzeti legalne mjere nakon sudara.Kaine Law nastoji pruziti zrtvama nesrece iskusnu I pouzdanu pravnu pomoc. Nas cilj je pomoci vama I vasoj porodici u ostavarivanju najviseg iznosa naknade. Da bi ste razgovarali sa visoko kvalifikovanim advokatom , kontaktiraje nas na broj 404-662-2279 ili putem online formulara.

  Svi u Kaine Law firmi - od visoko kvalifikovanih pravnika pa do naseg posvecenih osoblja su spremni da budu vama na raspolaganju. Svjesni smo da saobracajne nesrece mogu uzrokovati ozbiljne povrede koje mogu utjecati na svaki aspect vaseg zivota. Ako ste zrtva saobracajne nesrece mi zelimo biti vas prestavnik.  Reviews

  Videos & Media

  Videos & Media

  Contact Us

   Maps & Directions

   OR
    Contact Us